Itoya Magnetisch Etui JS3BU Blauw

Stel uw vraag
Art.nummer: 017229
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Franco levering vanaf €150
  • Voor 12 uur besteld, gegarandeerd dezelfde dag verzonden
Please Log in om prijzen te zien to view prices
Itoya magnetisch etui JS3BU Blauw

Itoya Magnetisch Etui JS3BU Blauw

Please Log in om prijzen te zien to view prices
Top

Productomschrijving

De geheel nieuwe, one-size-fits-all ProFolio® Journal Sidekick See Inside is een magnetische etui ontworpen om te hechten aan uw favoriete dagboek of notebook. De See Inside is gemaakt van een flexibel polymateriaal, zodat je precies kunt zien wat erin zit! De See Inside biedt veel ruimte om pennen, potloden, markeerstiften, gummen en andere spullen op te bergen.

De See Inside is niet alleen voor kantoor- en kunstbenodigdheden! We gebruiken het om dagelijks sleutels, make-up, visitekaartjes, contanten en andere items te bewaren. De ProFolio Journal Sidekick See Inside kan ook worden bevestigd aan mappen, boeken, presentatieboeken, bestanden en andere documenten, aktetassen, tassen, portemonnees, kleding en overal waar je een hulpje nodig hebt om dingen voor je te dragen.

Het slimme ontwerp van de See Inside maakt gebruik van twee sterke magneten waarmee u de voorkant van uw dagboek of notitieblok kunt klemmen om het stevig op zijn plaats te houden. De achterflap kan ook als bladwijzer worden gebruikt, omdat de magneten sterk genoeg zijn om ongeveer 50 pagina's te doorlopen.

Extra informatie

Meer informatie
Merk Itoya
Art.nr. 017229
Barcode / EAN 075633201711